Mesaj gönder
Haberler
Home > Haberler > hakkında şirket haberleri Kavisli Cam: Sıcak Kavisli Cam VS Kavisli Tempered Cam
Olaylar
Bize Ulaşın
86-535-6371394
Şimdi İletişime Geçin

Kavisli Cam: Sıcak Kavisli Cam VS Kavisli Tempered Cam

2024-04-26

hakkında en son şirket haberleri Kavisli Cam: Sıcak Kavisli Cam VS Kavisli Tempered Cam

Kavisli cam, özel olarak kavisli bir yüzeye sahip olmak için işlenmiş camdır.sıcak bükülmüş camveEğri kalın camİşleme yöntemlerinde, özelliklerinde ve uygulamalarında bazı farklılıklara sahiptirler.

 

1Farklı işleme yöntemleri

  • Sıcak bükülmüş cam, düz camı yumuşatma noktasının üzerinde ısıtarak, özel şekilli bir kalıp üzerine yerleştirerek, yerçekimi veya yardımcı araçlar kullanarak istenen şekle bükerek yapılır.ve doğal olarak soğutmak.
  • Kavisli sertleştirilmiş cam, yumuşama noktasına kadar özel kalıplar ve ekipmanlarla işlenir ve daha sonra soğuk hava ile eşit ve hızlı bir şekilde soğutulur.Sertleştirilmiş camın yüzeyi tek tip basınç gerginliği oluşturur, iç kısımları gerilme gerginliği yaratırken, bu da camın dayanıklılığını ve bükme ve darbe direncini etkili bir şekilde artırır.

 

2Farklı özellikler

Şekillerin çeşitliliği: Sıcak bükülmüş cam ürünleri çeşitli stillere sahiptir ve daha büyük eğriliklere ve karmaşık yüzey şekillere ulaşabilir.

2Güvenlik: Sıcak bükülmüş cam güvensiz camdır ve cam keskin parçalara ayrılır.

Kavisli sertleştirilmiş cam güvenlik camıdır ve gücü, darbe direnci ve bükme direnci sıradan camın 4-5 katıdır.Cam parçaları, küçük tuhaf açılı parçacık şeklinde ve daha az zararlıdır..

3Görünüş kalitesi: Sıcak bükülmüş camın yüzeyi pürüzsüzdür ve hafif çarpıklık göstermez; eğri kalınlaştırılmış camın rüzgar lekeleri ve kırık gölgeler vardır.

4Farklı yeniden işleme yetenekleri: Sıcak bükülmüş cam ürünleri kesme, delme vb. yoluyla yeniden işlenebilir;

Kavisli sertleştirilmiş camın ikincil işleme yeteneği yoktur.

 

3Farklı uygulamalar

  • Sıcak bükülmüş cam güzel bir görünüme sahiptir ve genellikle iç dekorasyon, mobilya, vitrin dolapları ve diğer alanlarda kullanılır.Özellikle karmaşık kavisli şekiller ve sanatsal efektler gerektiren tasarımlar için uygundur.
  • Eğri kalınlaştırılmış cam, perde duvarları, vitrinler, yürüyen merdivenler vb. gibi inşaat alanlarında, ev aletlerinde, otomobillerde ve diğer endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır.ve dayanıklılığı ve güvenlik performansı için tercih edilir.

 

Profesyonel bir cam üreticisi olarak Joy Shing Glass yüksek kaliteli kavisli cam tedarik ediyor.ve projeleriniz için entegre cam çözümleri sağlamak için gerektiği gibi cam özelleştirebilir ve derin işleyebilirDaha fazla bilgi almak istiyorsanız, detaylar, teklifler, örnekler vb. için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Güvenlik Lamine Cam Tedarikçi. telif hakkı © 2023-2024 joyshingglass.com . Her hakkı saklıdır.